Hjemme igen fra sydens solstråler

Siden sidste hilsen fra Torremolinos er vi nu kommet tilbage til Danmark. Her venter hverdagen med skole/arbejde og træning i de hjemmevante omgivelser. Undertegnede er især glad for at kunne nyde en kop rigtig kaffe, efter knap 10 dage med automatkaffe af tvivlsom karakter. Mon ikke svømmerne glæder sig over udsigten til måltider uden fritureforberedt mad:-)


Den sidste del af træningslejren forløb rigtig godt, de fleste svømmere kom igennem tæt på 100km i vandet, mens enkelte nåede over 110km. Isabel Brylov toppede med 118km. Det har klart været den træningslejr, hvor svømmerne har svømmet længst samlet set. Det betød at der blev nedbrudt nogle grænser og udvist stædighed hos de enkelte svømmere. Fedt fedt fedt!

Svømmerne først skal toppes igen til sommer, byder de næste måneder på meget aerobt arbejde, og med denne træningslejr er der blevet skabt et rigtig godt udgangspunkt for den kommenende periodes træning.

For at skabe lidt afveksling i træningen havde jeg flyttet et af træningspassene ned til stranden. Her stod den på løb i sandet, og på gruppeopgaver i akrobatik.

Af andet mindre svømmerelevant kan nævnes en tur til Malaga - eller i hvert fald til et shoppingcenter, hvor der blev omsat en hel del euro til tøj og andre spændende elementer.

Vi slap ikke helt uden sygdom de sidste dage, flere blev ramt af influenzalignende symptomer, og måtte derfor springe træning over og blive i sengen. Jeg tror ikke det er muligt at undgå sygdom på en hård træningslejr, slet ikke når der i al almindelig var sygdom i området - hvilket vi kunne høre på vores nye venner - en gruppe danske pensionister - som boede på hotellet med os. Immunforsvaret presses helt i bund under træningen, og så skal der ikke meget til. Men som skrevet i min forrige up date, så kan man stadig selv gøre meget for at passe på sig selv. Forhåbentligt får vi alle rask inden så længe, så vi kan komme videre med træningen.

Traditionen tro skulle nye svømmere invies på udlandstræningslejren. Uden at komme ind på detaljer, så kan jeg da godt afsløre, at vi igen i år fik set og hørt nogle inspirerende nyfortolkninger danske sange, hørt en dejlig tale for vores nye venner, set usædvanligt veldansende svømmere og skønne gensyn med gode gamle festlege. Vi fik naturligvis også svømmerne igennem en buffet af livretter :-) Alle 9 nye svømmere på holdet er nu endegyldigt optaget - tillykke med det.

Alle svømmerne og Lasse skal have en stor tak for en rigtig god træningslejr, og jeg glæder mig til at se jer fortsætte de lovende takter.

Nanna

Sidste billedrapportage er fra dagen på stranden :-)