Solhilsen fra Torremolinos

Godt 2/3 igennem træningslejren kommer her atter en lille hilsen fra solkysten.

Vi har været ramt lidt af sygdom i truppen, således har både svømmere og trænere været sengeliggende fordelt over de sidste par dage. Meget glædeligt havde vi alle oppe og spise her til aften. Om det var de romantiske spor i luften over Torremolinos eller det var en vis friskhed oven på dagene i sengene, det skal jeg ikke kunne sige. Men i al fald er det glædeligt at have alle oppe igen, og forhåbentligt er alle også klar igen i morgen.


Forhåbentligt har dagene i sengene ikke været spildte, det er god erfaring til de kommende træningslejre, at svømmere (og overivrige trænere) skal passe på sig selv. Det vil sige have nok med tøj på - også selvom solen kigger frem og temperaturen stiger. Spise nok og VARIERET mad til alle måltiderne og drikke rigeligt med vand i løbet af dagen, kroppen har brug for det. Lytte mere til kroppen, som kræver hvile mellem træningerne end til lysten til at lave alt muligt andet. Og ikke mindst at få sovet 8-9 sammenhængende timer om natten.

Men bortset fra sygdom, så har vi det godt, og svømmerne træner rigtig godt. Der er meget træthed at spore hos dem nu, men de arbejder fortsat rigtig godt. De har rundet mellem 75 og 85 km i de dage, vi har været her, og det er væsentligt mere end på en normal træningsuge. Vi har 5 vandpas tilbage fordelt på 1 onsdag, 2 torsdag og 2 fredag, og herudover er der 1 gang alternativ træning på stranden, generel dryland og en tur i styrkerummet.

I går var vi en tur i Malaga - eller vi var ikke helt i centrum - for vi havde fået anbefalet af de lokale at stå af toget ved det nye havneområde, hvor der ville være rig mulighed for shopping. Det var der bestemt også, og det var kun de færreste, der kom tomhændede (tom-mavede) hjem. Selvom jeg personligt synes at Valentines Day er noget fis - så er det nu meget hyggeligt, når svømmerne går og forkæler hinanden i løbet af dagen med små gaver og ikke mindst vel tilberedte desserter. En personlig tak til Julie C fra mig:-)

Dagens billeder er valgt efter 2 temaer. Det ene er drenge, der er utroligt dygtige til at sætte badehætterne godt, og det andet er store smil, når fotografen kræver det. Beklager på forhånd hvis kvaliteten ikke er for høj, de er taget med telefonen.

Alt vel herfra.

Nanna