Vi søger en talentudvikler

GI40Hermes har de senere år udviklet et af Danmarks bedste talentmiljøer. Med fusionen mellem GI40Hermes og Svømmeklubben København, der bliver til Hovedstadens Svømmeklub, bliver fundamentet for talentudvikling endnu bredere. Hovedstadens Svømmeklub bliver med 4.000 medlemmer landets største svømmeklub og forening. Det skaber en unik mulighed for at rekruttere og udvikle en unik talentmasse.


Til af afløse Jason Christensen, søger vi en talentudvikler der de kommende år kan fastholde og udvikle vores position som et af Danmarks bedste talentmiljøer. Du skal være en engageret, motiverende og dygtig træner for vores nuværende årgangssvømmere. Og du skal bidrage til at sikre talentudviklingen på eliteafdelingens yngre hold.

Begge dele gør du igennem din solide viden om talentudvikling. Du gør det igennem din evne til at motivere, begejstre og fastholde engagementet hos talenter. Og du evner at kommunikere til svømmere og forældre på pædagogisk vis.

Sammen med cheftræner Nanna Grønbæk vil du få en hovedrolle i at bringe Hovedstadens Svømmeklub i front i dansk svømning.

Vi har vedtaget en ambitiøs udviklingsplan. Den kan du læse dele af her: https://www.dropbox.com/sh/7z0nopeli76dsow/B8Q3Ib6H5m

Dine arbejdsområder

Som talentudvikler vil du have 3 arbejdsområder:

1.    Ansvarlig træner for klubbens andethold, Årgang1 - hvilket blandt andet omfatter:

-       Planlægning og programlægning for holdet

-       Varetagelse af træningen 7-8 gange om ugen

-       Deltagelse i alle stævner og træningslejre for holdet.

-       Deltagelse i møder m. trænere, forældre, klubdirektør og cheftræner

2.    Ansvarlig for Talentelitegruppen - og de udviklingstiltag, der er forbundet med denne gruppe. 

3.    Ansvarlig for klubbens Talentudvikling, som blandt andet omfatter:

-       I samarbejde med klubbens cheftræner ansvarlig for implementering af klubbens aldersrelaterede udviklingsmodel

-       Sparring med klubbens øvrige konkurrencetrænere - blandt andet via assistance ved deres træning min. 1 gang/måned

-       Forestå kurser i teknik for klubbens svømmeskoletrænere 2 gange årligt.
 
Udvikling

For at sikre en fortsat faglig udvikling ønsker vi at talentudvikleren deltager i flere uddannelsestilbud årligt (fx. kurser, symposier udbudt af DSTS eller Dansk Svømmeunion og i årets Aqua Clinic) og hvis ikke talentudvikleren allerede har afsluttet uddannelse fra Idrættens Trænerakademi, skal denne være indstillet på at starte på uddannelsen ved førstkommende lejlighed (august 2013).

Herudover tilbyder vi talentudvikleren et coaching forløb med en coach fra ByVogel  

Praktiske informationer
Vi vil gerne modtage din ansøgning inden 14.5.2012. Startdato 1.8.2012. Løn forhandles efter kvalifikationer.
For spørgsmål er du velkommen til at kontakte Formand Allan Nyhus på allan@gi40hermes.dk / tlf. 2219 2305 eller cheftræner Nanna Grønbæk på nanna@gi40hermes.dk / tlf. 2683 6424.

Ansøgning mailes til allan@gi40hermes.dk
Du kan læse mere om klubberne på www.gi40hermes.dk / http://www.svoemmeklubben.dk/ Når fusionen mellem de to klubber træder i kraft, forventeligt 1. Maj 2012, kan du finde os på www.hsk.dk