Nyt fra trænerne - april 2012


Kære alle forældre til svømmere i konkurrenceafdelingen
Her midt i april måned og dermed langt inde i sæsonen, må det være tid til en update fra trænerne i konkurrenceafdelingen.
Det har været indtil nu været en rigtig spændende sæson med meget flot og positiv udvikling, både på det personlige plan for svømmerne, for vores samlede sportslige niveau som klub og sidst men ikke mindst også på det overordnede klubniveau. Det har på mange områder været vores bedste sæson nogensinde!
At arbejde med udvikling er netop det, der driver os trænere i vores daglige arbejde med svømmerne, med klubben og med hinanden som trænere. Det er fedt for os alle, når det vi arbejder med lykkes. Det sætter en masse positivt i gang. Og det giver alle endnu mere lyst til at blive endnu bedre.
Men det er også krævende at arbejde med udvikling. Og det er det først og fremmest fordi vi trænere stiller store krav til os selv om at gøre vores arbejde godt. Rigtig godt! Klubben stiller naturligvis også krav til os – og til vores arbejde med klubbens sportslige udvikling. I som forældre stiller naturligvis også krav til vores arbejde med jeres børn – og til hvordan vi ser perspektiverne for dem. Sidst men bestemt ikke mindst, så stiller svømmerne også krav til os, til vores træning af dem – til vores arbejde med at udvikle dem.
Alt sammen krav som er med til at skærpe os i vores arbejde – og de er med til at sikre, at vi alle arbejder det bedste vi kan for at gøre det allerbedste for svømmerne, klubben og for vores egen udvikling som trænere.
Som det kom frem tidligere på uge har Jason valgt at søge nye udfordringer som elitetræner i Lyngby. Det er en beslutning, vi andre trænere har stor respekt for og vi har ønsket ham et stort tillykke med jobbet – men vi synes også det er supertræls for klubben og for trænergruppen. Ligeledes i denne uge har Anne meddelt sit hold, at hun fra sommerferien og frem til jul tager til USA for at læse et semester på et amerikansk universitet. Og som I har været bekendt med noget tid, så skal vi fusionere med Svømmeklubben København gældende fra den kommende sæson. Dette er alt sammen med til at skabe ændringer gældende for både vores organisation og for en hel del af klubbens svømmere og helt sikkert også for os trænere. Men vi opfatter heldigvis forandringer, som noget der er med til at skabe udvikling – og derved er vi tilbage hvor vi startede.
Ved udvikling! De kommende måneder vil helt sikkert vise med al tydelighed, at vi langt fra har ”toppet” hvad angår den positive udvikling for denne sæson. Der bydes nemlig på endnu flere spændende udfordringer i bassinet. Der venter alle svømmerne i klubben mesterskaber (klub, regionale, danske og nordiske) – og det er mesterskaberne der er vores sportslige højdepunkter i enhver sæson. Det er her, det gælder om at være allerbedst!
Til at forberede svømmerne bedst muligt vil vi trænere gerne henstille jer alle til at give os og svømmerne arbejdsro.
På det førstkommende trænermøde (uge 20), vil vi tage hul på snakken om oprykninger i hele afdelingen – og vi vil rykke svømmere op helt som vi plejer i henhold til alder, niveau og modenhed. Denne sæson er – på trods af nogle af de forandringer vi ellers vil opleve – fuldstændig som enhver anden sæson.
Ligeledes vil Eliteudvalget indbyde til forældremøde engang i løbet af foråret, sådan at der også fra ledelsens side bliver god mulighed for at få rundet en begivenhedsrig sæson godt af og i samme åndedrag gøre os alle klar til den kommende sæson.
Vi glæder os til resten af sæsonen med jer alle.

Mange sportslige hilsner
Konkurrencetrænerne i Gi40Hermes