Miniturnering kreds 2, 2011-12


Så er sæson 2011-2012s Miniturnering i kreds 2 overstået for denne gang. Miniturneringen er ét af de stævner, hvor gruppe 2 svømmerne får lov til at præstere som et hold og hvor hver præstation derfor tæller; derfor er det også ét af de arrangementer, vi ser allermest frem til.
Vi startede lidt sløvt ud med en 4.plads og en masse disk ved det første stævne i Damsøbadet i september, hvor vi fik 112 point; vi kom dog stærkt igen ved andet stævne i Herlev i november, hvor det lykkedes os at hive en 2.plads hjem med 157 point.
Efter nytår var det tid til nye løb og sidste halvdel af turneringen; vi startede godt ud i januar med at tage endnu en 2.plads ved tredje stævne i Slagelse, dog med 143 point denne gang. Ved det sidste stævne denne weekend var vi tilbage på hjemmebanen i Damsøbadet og sluttede flot af med endnu en 2.plads og 155 point trods en masse afbud og ændringer i holdopstillingen.
Sammenlagt fik holdet 567 point samme hvilket rakte til en rigtig flot 2.plads i det samlede regnskab, trods de hårde odds mod andre klubbers førstehold og ældre deltagere. Nedenfor ses de glade svømmere efter medaljeoverrækkelsen.

Holdet har i løbet af turneringen haft udskiftning, så det har bestået af Luna Feilberg (00), Clara Marott Schelde (00), Lea Alberte Olsen (00), Josefine Strand (00), Ida Ahm (01), Benedikte Hoffmann (01) og Mathias WB Christiansen (98), Tobias Vive (00), Emil D. Nielsen (99), Andreas Vestergaard (99), Mathias Holdrup (99), Mads Munk Sørensen (99) og Linus Koefoed Weiss (99).

Stort tillykke til Helsingør Svømmeklub med 1.pladsen.

Stolte trænere,
Joakim og Anne