Endnu 5 flotte medaljer ved DÅM i Odense

På sidstedagen ved DÅM i Odense blev der som de 2 øvrige dage også svømmet flotte resultater hjem. Det blev til i alt 5 medaljer og rigtig mange flotte tider. Desværre blev det også dagen, hvor marginalerne ikke var med os, og det blev derfor også til en hel del 4. pladser. Men det ødelægger ikke indtrykket af at det var en rigtig god dag.

August Willems startede stævneafsnittet ud med en guldmedalje i 400 fri i ny personlig rekord 4.12,83.

Rikke Dehn vandt sin 4. og 5. individuelle guldmedalje da hun først vandt 200 fri i ny personlig rekord 2.12,63. Og senere da hun vandt 800 fri i endnu en ny personlig rekord med tiden 9.37,06. Dermed blev Rikke den imponerende vinder af alle 5 crawlløb for piger født i 1999.

Maria Grandt hoppede et trin op på medaljeskamlen, da hun i dag vandt sølv i 100m brystsvømning i ny personlig rekord 1.15,36.

Dagens sidste medalje blev vundet af Victor Bødker i 200 bryst. Victor vandt sølv i en flot ny personlig rekord 2.30,77

Samlet har GI40Hermes svømmerne vundet ikke færre end 17 medaljer - og er dermed et af de absolut mest vindende hold ved mesterskaberne.
Stort tillykke til alle svømmerne med de flotte personlige forbedringer og de i alt 17 medaljer.