Fusion med Svømmeklubben København

Kære svømmere, forældre og trænere i GI40Hermes eliteafdeling

Jeg vil gerne fortælle jer lidt om fremtiden for GI40Hermes. Men først en lille status.


Status
I er alle en del af et stærkt og velfungerende elitemiljø. Et miljø med:
  • Stærke, dygtige og resultatskabende svømmere. Bl.a. har ingen vist glemt hvordan GI40Hermes brillierede ved DÅM på langbane før sommerferien. 
  • Et trænerteam med en enorm faglighed, kompetence og stabilitet. Under Nannas dygtige ledelse, har vi skabt et af Danmarks mest erfarne elitetrænerteams. 
  • Et forældreteam med et uhørt engagement. Det ene store stævne efter det andet bliver arrangeret som havde vi aldrig gjort andet. Men stadig med sans for detaljerne der også er på plads....når strømmen ellers ikke bliver afbrudt :-)
Med jeres gode resultater, arbejde og engagement har vi skabt en velfungerende eliteafdeling, hvor de rigtig store resultater for alvor begynder at banke på. 

I Svømmedanmark er respekten for GI40Hermes steget i takt med resultaterne, vores stigende faglighed og det kæmpe arbejde vi lægger i at afholde store stævner. 

Den positive udvikling er jeg overbevist om vil fortsætte de kommende år. 

Fremtiden
I sommeren 2010 talte vi løst med Svømmeklubben København (SKK) om et samarbejde på talentniveau. SKK er en svømmeklub med 1200 medlemmer, der dækker Østerbro, Nørrebro og Emdrup. Samarbejdet blev dengang ikke til noget, men dialogen fortsatte. Og inden sommerferien 2011 begyndte vi at tale om en fælles fremtid. 

Klubberne er veldrevne og velfungerede hver for sig, men i løbet af dette efterår er begge klubbers bestyrelser blevet enige om, at vi er stærkere sammen. Derfor arbejder begge klubbers bestyrelser nu intensivt for en fusion der skal træde i kraft fra sommeren 2012. 

Hvad betyder det for eliteafdelingen i GI40Hermes?
På to væsentlige punkter vil elitesvømningen i GI40Hermes blive styrket:

  • Bedre mulighed for at søge haltider i bl.a. Bellahøj
  • Et bedre økonomisk grundlag for klubben og dermed også eliteafdelingen

Som en del af en evt. fusion byder vi velkommen til SKKs eliteafdeling, som i dag består af et talenthold og et såkaldt haj hold. Hvordan SKKs elitehold og GI40Hermes' elitehold skal fusioneres, ved vi ikke endnu. Det bliver afklaret i løbet af foråret. 

Nanna Grønbæk vil fortsat være cheftræner og Jason Christensen vil være ansvarlig for talentudvikling (og elite 2). Alle andre trænerposter i GI40Hermes vil blive opretholdt og besat i løbet af sommerferien. Præcis som vi plejer at gøre.

Næste skridt
Medlemmerne i begge klubber skal stemme for en fusion før den kan blive en realitet. Den 5. december 2011 afholder SKK den første ekstraordinære generalforsamling (ud af flere)  for deres medlemmer. Indtil vi kender resultatet af denne generalforsamling, indkalder GI40Hermes ikke til generalforsamling. 

Mere information
I december afholder bestyrelsen et informationsmøde for eliteafdelingen. Den præcise dato bliver annonceret her på siden. Du kan i øvrigt få besked direkte i din indbakke. Skriv din e-mail i feltet her på siden og klik tilmeld (øverst til højre). 

Denne nyhed er kun den første ud af en række info-nyheder om fusionen. Vi vil løbende orientere via e-mail og her på hjemmesiden. Du er desuden også meget velkommen til at kontakte undertegnede. Du er ligeledes velkommen til at kommentere her på siden, klik på 'Comments' og stil dit spørgsmål eller skriv din kommentar. 


Gode svømmehilsner
Allan Nyhus
Formand GI40Hermes